вівторок, 13 березня 2018 15:00

"10 тезисов" і полиці з книжками: колишній регіонал Вілкул зробив плагіат на Вакарчука

"10 тезисов" і полиці з книжками: колишній регіонал Вілкул зробив плагіат на Вакарчука
Колишній віце-прем'єр уряду Азарова, екс-регіонал, нардеп-"опоблоківець" Олександр Вілкул записав відео у стилі, схожому на звернення лідера "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. Фото: Facebook

Колишній віце-прем'єр уряду Азарова, екс-"регіонал", нардеп-"опоблоківець" Олександр Вілкул записав відео у стилі, схожому на звернення лідера "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Відео "Мой ответ Святославу Вакарчуку" він виклав у Facebook. На ньому російською розповідає про "обретение стабильности и мира" і "10 тезисов".

Вілкул виступає на фоні полиць із книжками.

"Учитывая, что в последнее время пан Вакарчук слишком часто обращается к украинскому народу со своими такими программными размышлениями, возникло очень большое желание ему ответить", - говорить екс-"регіонал".

10 кроків від Вакарчука він назвав "старой рыбой под новым соусом" і "не вполне свежых идей", згадавши при цьому третього президента Віктора Ющенка - "идейного предшественика".

Також "опоблоківець" дорікнув Вакарчуку, що той пише рецепти успіху в "американском Стенфорде".

"Я 19 лет проработал в промышленности от помошника машиниста экскаватора до генерального директора крупнейших предприятий", - похвалився Вілкул.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Вакарчука до Гриценка - Найєм розповів, кого може підтримати на виборах президента

Святослав Вакарчук посідав 3-тє місце в рейтингу кандидатів на президентських виборах. Торік у листопаді за нього готові були проголосувати 12,1% українців. Вакарчука випереджали президент Петро Порошенко — 16,1% і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко — 14,4%. Чергові вибори глави держави мають відбутися в березні 2019-го.

У вересні музикант на півроку полетів до Стенфорда, США. Тамтешній університет входить у трійку найкращих вузів ­світу. Вакарчук вивчає процеси політики й державотворення, економіку й право. У грудні заявив, що не збирається йти у президенти. Натомість назвав 10 кроків, що треба зробити для реформування країни. Серед них — створити незалежний Антикорупційний суд, змінити виборче законодавство, реформувати держ­службу, розпочати дієву приватизацію, припинити політичний лобізм.

Зараз ви читаєте новину «"10 тезисов" і полиці з книжками: колишній регіонал Вілкул зробив плагіат на Вакарчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути