понеділок, 05 березня 2018 23:01

Від Вакарчука до Гриценка - Найєм розповів, кого може підтримати на виборах президента

Від Вакарчука до Гриценка - Найєм розповів, кого може підтримати на виборах президента
Народний депутат Мустафа Найєм готовий підтримати єдиного кандидата від опозиційних демократичних сил. Серед них може бути і Святослав Вакарчук. Фото: Олег Федонюк

Народний депутат Мустафа Найєм готовий підтримати єдиного кандидата від опозиційних демократичних сил. Серед них може бути і Святослав Вакарчук.

Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів.

"У 19-му році на президентських виборах я готовий підтримати єдиного кандидата від опозиційних сил, яким я співчуваю. Я готовий працювати на цього кандидата. Я їм про це всім вже сказав: давайте виберіть одного", - сказав він.

"Очевидно, що це Гриценко, Чумак, Садовий, Слава Вакарчук. Всі ці люди більш-менш наші однодумці. Я розумію, про що вони думають. Вони більш-менш з нами на одній хвилі", - продовжив парламентарі.

Говорячи про Вакарчука, Найєм зауважив: "Ця людина розглядається як один з можливих кандидатів. Він своє слово не сказав ні мені, ні людям. Але моє право, як політика говорити: дивіться, ось із цих людей, якщо вибереться хтось один і будуть об'єднуватися навколо нього, це буде ідеально для нашого покоління".

"Питання ж не в прізвищах. Ми три роки прожили в парламенті в різних силах, і в уряді є багато молодих людей. За три роки багато чого навчилися, набили свої шишки. Ось це покоління - 25-40 років - це точно не минуле олігархічне, "комсомольці" і комуністи. Ці люди повинні прийти до влади. Я б не хотів щоб ми в 19-му році після виборів знову починали з нуля. Навіщо? Якщо нас вже є напрацювання. Не обов'язково чекати якогось месію. Група людей, яка об'єднається єдиними цінностями і баченням само по собі буде великою силою", - заявив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко не пройде у другий тур - прогноз

Вибори президента мають відбутися у березні, а парламентські - в жовтні 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Від Вакарчука до Гриценка - Найєм розповів, кого може підтримати на виборах президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути