вівторок, 03 травня 2011 12:32

Спіймати бін Ладена допомогли дані Пакистанської розвідки

 Спіймати бін Ладена допомогли дані Пакистанської розвідки

Пакистанська міжвідомча розвідка ISI підтвердила, 3 травня, що передала США дані, що дозволили вийти на слід Усами бін Ладена.

Співрозмовник агентства ЕФЕ ??на умовах анонімності також запевнив, що сама операція з ліквідації бін Ладена була проведена США без участі пакистанських військових.

"Президент США Обама у своїх висловлюваннях натякнув на те, що Пакістан надав цінну допомогу, поділившись розвідданими", - додав керівник ISI.

Нагадаємо, лідер ісламістської терористичної організації Аль-Каїда Усама бін Ладен був убитий вчора в маєтку в м. Абботтабад в 50 км від Ісламабаду. Терорист "номер один" був знищений в результаті наземної операції за підтримки з повітря: після перестрілки, що зав'язалася, ідейного натхненника Аль-Каїди вбили пострілом у голову. Крім того, повідомлялося, що під час операції з ліквідації голови Аль-Каїди були вбиті одна з його дружин і син.

Особистість Усами бін Ладена встановлена ??спецназом США за зовнішнім виглядом. Попередні результати ДНК-експертизи також підтвердили, що убитий саме терорист "номер один".

Зараз ви читаєте новину « Спіймати бін Ладена допомогли дані Пакистанської розвідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути