субота, 09 квітня 2011 12:48

ГПУ: Соратнику Черновецького буде пред'явлено звинувачення і обрано запобіжний захід протягом трьох днів

 ГПУ: Соратнику Черновецького буде пред'явлено звинувачення і обрано запобіжний захід протягом трьох днів

Звинувачення і запобіжний захід голові фракції Леоніда Черновецького в Київській міській раді Денис Комарницький будуть обрані протягом трьох днів, повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури України в суботу.

"Як передбачає Кримінально-процесуальний кодекс, протягом трьох діб йому буде пред'явлено звинувачення і обрано судом запобіжний захід", - сказали в Генпрокуратурі, зазначивши, що станом на даний момент проводяться першочергові слідчі дії.

Водночас у прес-службі не уточнили, за що саме був затриманий Комарницький, однак припустили що "це, напевно, пов'язано з його діяльністю в Київраді".

Як повідомлялося, 8 квітня, коло 15:30 у приміщенні Київської міської державної адміністрації співробітники СБУ затримали лідера фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київраді Дениса Комарницького.

На думку джерела в блоці Черновецького, це затримання є наслідком протистояння між Денисом Комарницьким і головою КМДА Олександром Поповим, що виявилося на останній сесії Київради.

Денис Комарницький є одним з найближчих соратників столичного мера Леоніда Черновецького. Його називають другом сім'ї градоначальника.

Раніше мер Києва Леонід Черновецький в інтерв'ю одному зі ЗМІ заявив, що відносно його команди здійснюються політичні переслідування.

Експерти ж не виключають, що перед виборами проти Черновецького може бути порушена кримінальна справа.

Зараз ви читаєте новину « ГПУ: Соратнику Черновецького буде пред'явлено звинувачення і обрано запобіжний захід протягом трьох днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути