Ексклюзиви
пʼятниця, 08 квітня 2011 10:27

Кличко каже, що Рада стала на бік "злодія" Черновецького

Кличко каже, що Рада стала на бік "злодія" Черновецького

Відмовивши киянам у проведенні дострокових виборів у столиці, Верховна Рада фактично стала на бік тих, хто грабував місто упродовж останніх років. Про це йдеться у заяві, яку лідер партії "Український Демократичний Альянс за Реформи" Віталій Кличко зробив за результатами голосування у парламенті.

На думку політика, депутати Верховної Ради не підтримали рішення про призначення дострокових виборів у столиці, бо керувалися виключно партійними інтересами, ігноруючи думку громади.

"Більшість парламентарів байдужі до долі столиці, пограбованої молодою командою. Цікаво, що ще треба накоїти Черновецькому, і які ще факти зловживань треба надати, аби розкрадачів столичної землі і майна відправили у відставку? Чому український парламент дозволяє собі відверто ігнорувати думку 86% киян, котрі вимагають відставки Черновецького? Чому мешканців столиці позбавили елементарного права впливати на ситуацію у власному місті? Коли вже в Україні замість піару і політичних ігор запрацюють правосуддя та політична відповідальність?" – говорить Кличко.

Віталій Кличко також зазначив, що позиція партії "УДАР" є незмінною: нинішній склад Київради та чинний мер столиці мають піти у відставку. "На совісті цих людей – численні зловживання владою та підтримка злочинних рішень молодої команди. Покласти край усьому цьому і навести лад в столиці можуть лише чесні вибори. Вирішувати долю Києва повинна не влада, не політикани, а самі кияни", – упевнений політик.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада відмовилася призначити позачергові вибори Київської міськради та столичного міського голови.

Зараз ви читаєте новину «Кличко каже, що Рада стала на бік "злодія" Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути