Ексклюзиви
вівторок, 23 листопада 2010 11:22

Двоє депутатів і підприємці переночували на Майдані (ФОТО)
11

Учасники акції протесту проти Податкового кодексу провели ніч на Майдані Незалежності у Києві.

Депутати Верховної Ради Юрій Гримчак (НУ-НС), Андрій Шкіль (БЮТ-Батьківщина) і близько 100 підприємців переночували в наметовому містечку.

Станом на 9:00 на Майдані Незалежності встановлено чотири намети, а також кілька тентів, при цьому підприємці мають намір додатково встановлювати намети.

Зараз на Майдані йде дощ, проте це не заважає підприємцям збиратися біля сцени для проведення мітингу. Підприємці слухають українську народну музику і зігріваються чаєм.

Як повідомив керівник прес-центру оргкомітету акції протесту підприємців Володимир Дорош після засідання координаційної ради, Акція протесту підприємців щодо підписання президентом України Віктором Януковичем Податкового кодексу буде безстроковою.

За його словами, наметове містечко на Майдані Незалежності залишатиметься до того часу, поки президент не накладе вето на Податковий кодекс.

Крім того, керівник прес-центру зазначив, що в четвер відбудеться масштабніша акція проти підписання Податкового кодексу.

Дорош також заявив, що організатори залучатимуть до акції студентів.

Як повідомлялося, Державна виконавча служба (ДВС) має намір сьогодні почати демонтаж наметового містечка на Майдані Незалежності.

Про це заявив голова прес-служби Головного управління МВС України в м. Києві Володимир Поліщук.

За словами Поліщука, міліція в разі невиконання пікетувальниками рішення суду буде сприяти ДВС у виконанні рішення суду.

За словами кореспондента Gazeta.ua, станом на 10:45 демонтаж містечка ще не розпочався.

У свою чергу народний депутат від НУ-НС Юрій Гримчак заявив, що сьогодні має намір провести на Майдані Незалежності зустріч із виборцями.

Нагадаємо, вчора за позовом КМДА Окружний адмінсуд м. Києва заборонив проведення мітингів у зв'язку з візитом іноземних делегацій з 22 до 26 листопада.

Також напередодні на Майдані сталася сутичка між міліцією та підприємцями.

Відзначимо, президент України Віктор Янукович пообіцяв зустрітися з ініціаторами руху проти Податкового кодексу на цьому тижні.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна, Gazeta.ua

Фото: Дзеркало тижня

Зараз ви читаєте новину « Двоє депутатів і підприємці переночували на Майдані (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути