пʼятниця, 30 листопада 2012 22:08

Близнюк каже, що тарифи на "комуналку" не будуть піднімати

Близнюк каже, що тарифи на "комуналку" не будуть піднімати
Фото: bprice.ua

Наразі не стоїть питання щодо підняття тарифів на житлово-комунальні послуги, хоча варто зважати на те, що ціни повинні підвищуватися.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британський посол впевнений, що незабаром Україна приєднатися до ЄС і спростить візовий режим

Відповідаючи на питання, чи можна вважати так, що буде включене "зелене світло" для підняття тарифів на житлово-комунальні послуги після виборів, він сказав: "Не так. Ні один урядовець не казав, що треба зараз підвищувати тарифи. Всі кажуть, що держава компенсує за рахунок бюджету".

"Якщо ціна (на газ – ред.) піднялася в 3,5 рази більше, то в собівартості вона закладена, а тарифи не піднімалися", - пояснив міністр. Окрім того, за його словами, зараз піднімати тарифи не будуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд не подає бюджет, бо не погодив макропоказники із МВФ - "бютівець"

Нагадаємо, раніше міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк заявив, що рано чи пізно тарифи на послуги ЖКГ необхідно буде піднімати.

Раніше експерти заявляли, щоб говорити про будь-яке підвищення тарифів у житлово-комунальній галузі, там має бути проведене реформа.

Зараз ви читаєте новину «Близнюк каже, що тарифи на "комуналку" не будуть піднімати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути