Ексклюзиви
субота, 16 квітня 2011 19:18

Поки Янукович обідав, ДАІ для нього перекрило на годину дорогу

Поки Янукович обідав, ДАІ для нього перекрило на годину дорогу

На дорозі в кілометрі від траси Єнакієве-Донецьк було зупинено співробітниками ДАІ близько 20 машин,серед яких два автобуси і одне маршрутне таксі.

Співробітники ДАІ зазначили, що рух автодорогою перекрито для того, щоб забезпечити безпечний проїзд кортежу президента Віктора Януковича, який у суботу перебуває в Єнакієвому.

Рух на дорозі був перекритий   більше 40 хвилин.

Водночас, за інформацією "Української правди", станом на той час, коли була заблокована дорога, Янукович перебував у Єнакієвому "на неофіційних заходах" у ресторані "Кристал".

Станом на 17:00 трасу було розблоковано, а перекриття у місті знято.

Як повідомлялося раніше, сьогодні в Єнакієво вже розгорівся міжнародний скандал за участю українських правоохоронних органів. Так, були затримані зарубіжні вчені та видавець "Єнакієвської мафії". Президента фонду "Пальма Мерцалова", а також видавця книжки "Єнакіївська мафія" Костянтина Воробйова було затримано під час сніданку в готелі правоохоронними органами без пояснення причин. Пізніше було  затримано представників міжнародної делегації з метою пройти міграційний паспортний контроль. Однак після погроз викликати консула країн-учасників делегації представники МВС вибачилися і відпустили науковців. У результаті захід було зірвано. Представники делегації записали спробу затримання на відео і готові звертатися до керівництва своїх країн зі скаргою на українські правоохоронні органи.

Зараз ви читаєте новину «Поки Янукович обідав, ДАІ для нього перекрило на годину дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути