неділя, 25 грудня 2011 14:13

Молодий Кім Чен Ір любив ходити по жебрацьким селам Північної Кореї
19

Фото: Фото: Reuters

Агенство Reuters вперше опублікувало невідомі архівні фотографії екс-лідера Північної Кореї Кім Чен Іра, який помер 17 грудня.

Кім Чен Ір помер у своєму бронепотязі, подорожуючи країною. Останнім часом він встиг проінспектувати кілька підприємств та заводів.

Оголошуючи новину в ефірі, ведуча ледве стримувала сльози. На телебаченні припинено всі поточні програми, в ефір іде лише класична музика.

Похорон Кім Чен Іра має відбутися 28 грудня у Пхеньяні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У корейців масова істерія через смерть правителя Кім Чен Іра

Мешканці Північної Кореї не приховують сліз. Вони збираються біля портретів Кім Чен Іра та пам'ятників його батькові Кім Ір Сену, засновникові КНДР.

Стало відомо, що тіло лідера Північної Кореї Кім Чен Іра забальзамують і  виставлять в мавзолеї поруч з тілом його батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якби корейці більше працювали, Кім Чен Ір не помер би" - науковець

Тіло Кім Чен Іра, що зберігається в охолоджуваній скляній труні, може знаходитися в таких умовах не більше 10 днів. Уже ведеться підготовка до бальзамування.

Наразі тіло Кім Чен Іра перебуває в скляній труні. Екс-лідер КНДР одягнений в його звичайний костюм кольору хакі й накритий червоним покривалом, при цьому голова вождя лежить на білій подушці. Труна оточена квітами.

Зараз ви читаєте новину «Молодий Кім Чен Ір любив ходити по жебрацьким селам Північної Кореї ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути