вівторок, 22 січня 2013 15:47

20-хвилинний виступ Обами на церемонії інавгурації розтягли на цитати
21

Фото: Фото: Reuters

Офіційно стартував другий термін президентства Барака Обами, церемонія інавгурація була проведена у Вашингтоні.

Після складання присяги, новообраний президент США привітався з високими гостями, після чого виголосив промову з трибуни на Капітолійському пагорбі перед тисячами громадян, присутніми на бульварі Еспланада.

Під час другого президентського терміну Обама пообіцяв дотримуватися своїх колишніх принципів і надавати всіляку підтримку середнього класу США, а також допомагати всім демократичним починанням у світі. Промова президента була зустрінута бурхливими оплесками присутніх.

Обама також згадав про проблему зміни клімату, реформування освіти та охорони здоров'я, необхідності використання нових технологій, і прагнення зміцнювати відносини з союзниками по всьому світу.

Інавгураційну промову президента США зібралися послухати, за оцінкою Reuters, близько 700 тисяч чоловік, промову, що почала перший президентський термін Барака Обами, слухала рекордна аудиторія у 1,8 мільйона чоловік. Згодом в інтернеті навіть з'явились цитати з цієї промови.

Зараз ви читаєте новину «20-хвилинний виступ Обами на церемонії інавгурації розтягли на цитати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути