пʼятниця, 11 січня 2013 05:09

У США пастор відмовився благословити Обаму на інавгурації

У США пастор відмовився благословити Обаму на інавгурації

Пастор, що виступав проти одностатевих шлюбів відмовився благословити Обаму. Священнослужитель мав зробити це після інавгурації президента США 21 січня.

Як повідомляють американські ЗМІ, причиною для відмови послужила публікація в інтернеті фрагмента проповіді, в якій пастор закликає християн рішуче реагувати "на виклики сучасного порядку денного" ??і попереджає, що поширення одностатевих шлюбів підриває всі підвалини суспільства.

"Для мене велика честь бути запрошеним для благословення президента на інавгурації 21 січня. Але моя заява, зроблена 15-20 років тому, зводить нанівець зусилля всіх тих, хто організовує інавгурацію", - заявив священнослужитель.

Відзначається, що він був обраний за заслуги в боротьбі з торгівлею людьми та сексуальною рабством. Представники оргкомітету церемонії зазначили, що не були обізнані про висловлювання пастора.

Зараз ви читаєте новину «У США пастор відмовився благословити Обаму на інавгурації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути