неділя, 21 червня 2020 17:00
Ольга Швед
Ольга Швед
Ольга Швед

Не простила

– Накаркав, – каже на львівському ринку продавчиня черешень. Читає газетний матеріал: "В Олени Зеленської виявили коронавірус".

Хворобу в першої леді діагностували 12 червня. За кілька днів до цього президент Володимир Зеленський в інтерв'ю сказав, що хотів спеціально підхопити вірус:

– Був у нас момент депресії, і я запропонував: давай захворію. Одразу ізолюємо мене на Банковій. Поживу там. Щоб люди зрозуміли – це не страшно.

– Коли була епідемія свинячого грипу, то мій зять теж хорохорився, – продовжує продавчиня. – Хотів швидше перехворіти, аби імунітет з'явився. Думав, що це, як нежить: почихав тиждень – і здоровий. Скрізь ходив, рук не мив, маски не носив. У результаті – донька і двоє дітей пів місяця із запаленням легень пролежали в лікарні. Ми тоді від переживань мало самі не повмирали. А в нього – без симптомів.

Львівщина – одна з лідерів у країні за кількістю хворих на коронавірус. Майже в кожній родині є інфіковані близькі чи знайомі. Лабораторії не встигають опрацьовувати тести. Люди з підозрою на коронавірус чекають на результати до двох тижнів. Лікарні переповнені, а черги до сімейних терапевтів розписані на тижні вперед.

– Ви не думайте погано – мені шкода жінку президента, – додає продавчиня. – А ще більше шкода його самого. Бо моя дочка, як одужала, прогнала чоловіка. Не простила безпечності

Зараз ви читаєте новину «Не простила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути