середа, 04 квітня 2012 17:05

Зять Блохіна відлупцював пішохода, бо той йому показав середнього пальця?

Зять Блохіна відлупцював пішохода, бо той йому показав середнього пальця?
"Він мені фак показав", - зять Блохіна Ларсон. Фото: restoran.ua

У Києві водій "Лексуса", що їхав тротуаром по вулиці Лесі Українки, побив пішохода Андрія Пясецького, пише Українська правда.

Про це у Facebook написав користувач Тарас Ратушний. За його словами, інцидент стався 3 квітня близько 17.50.

Пясецький, який є журналістом, зробив зауваження водію за їзду по тротуару, коли той ледь не збив пішоходів. Після цього, за словами очевидців, водій "Лексуса" вискочив з машини і, "затиснувши одною рукою голову Андрія", наніс йому кілька ударів.

"Це відбувалося на зебрі в двох метрах від тротуару, де стояв Лексус. Після цього (дуже швидко) водій сів у Лексус, з'їхав на тротуар і рвонув по вулиці Щорса", - додав Ратушний.

Наразі Пясецький перебуває у нейрохірургічному відділенні лікарні швидкої допомоги.

Як з'ясувалося пізніше, водієм "Лексуса" є репер Ларсон, зять відомого футболіста Олега Блохіна. У коментарі Ларсон підтвердив, що у нього був конфлікт з журналістом, однак заявив, що не бив його.

"Він мені показав середній палець, коли я його пропускав на пішохідному переході. Середній палець означає f*ck you, що означає російською "пішов на х*й". Після чого я вийшов і вирішив з ним поговорити. Він неадекватно поводився, після чого я його штовхнув, сів в машину і поїхав", - розповів Ларсон.

Водночас на уточнююче питання, чи бив він пішохода, репер відповів: "Я не бив його".

"Хай говорить, що хоче. Він же вам не розповідає, що він мені фак показав, правильно?", - додав він.

На питання, чи пропустив він пішохода на тротуарі, Ларсон відповів:

"Так, я заїжджав під ресторан на парковку ресторану. Ніхто на нього не наїжджав. Якби я хотів на нього наїхати, я би наїхав. Я з повагою ставлюся до пішоходів і до всіх, хто не порушує правила".

Сам постраждалий сказав, що почувається погано і деталей сутички не пам'ятає.

"Почуваю себе погано. Зараз в інституті нейрохірургії, відділення нейротравми. Я вже госпіталізований з діагнозом епідуральна гематома", - сказав Пясецький.

На запитання, що з ним сталося ввечері 3 квітня, він сказав: "Мене ледь не збив якийсь джип. Я просто, мабуть, надто емоційно тілом відреагував на те, що він зробив. Він наскочив на тротуар і зупинився в трьох сантиметрах від мене, я такого не люблю дуже".

На запитання, чи показував він середній палець водію, Пясецький сказав: "Я не пам'ятаю, що я йому показував, а що не показував. Мені здається, що я нічого йому і не показував. А далі я відкрив очі і вже сиджу у "Швидкій допомозі" і навіть щось розповідаю. Я не пам'ятаю, ми з ним (водієм) не спілкувались, я навіть не згадаю, яка зовнішність цієї людини, яке у неї обличчя. Машина чорна, пам'ятаю, а більше нічого".

Зараз ви читаєте новину «Зять Блохіна відлупцював пішохода, бо той йому показав середнього пальця?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути