понеділок, 19 вересня 2011 18:13

Репер Ларсон побив на дорозі священика

Репер Ларсон побив на дорозі священика

Репер Ларсон нещодавно на дорозі побив священика. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я часто на дорозі б'ю обличчя людям. Так хочу навчити людей, як треба їздити за кермом. Бо мене дратує, коли хтось їде в третьому ряді, крайній лівій, на маленькій швидкості. І притому, що правий ряд вільний. От недавно їде переді мною "мінівен" якийсь. Я хочу його обігнати, свічу світлом, а він навіть не звертає увагу. Інколи я або різко торможу, щоб він злякався і перелаштувався, або виходжу і б'ю в обличчя. Тоді обганяв, а мені з того мінівену з пасажирського сидіння показують "фак". Я їм підрізав, що вони мусіли зупинитися. Виходить п'яний дядько з бородою і я йому дав по ній. Вийшов водій, я і того положив. Лежать собі поряд одне біля одного, ще й записують мої номерні знаки", - зізнався Ларсон.

Через тиждень репер побачив "побитого" священика по телевізору.

"Включаю телевізор і бачу знайоме єврейське обличчя із випуклими очима. Сидить в рясі, зверху якої хрест. А внизу підпис: секретар якихось там справ у Лаврі. За цей випадок інколи соромно", - зауважив Сергій Ларькін.

Окрім того реперу соромно згадувати, як втрачав свою цноту.

"Друг запросив до себе додому позбутися цноти. Каже: "Серьога, хочу тобі зробити подарунок, щоб ти позбувся цноти". Він знайшов мені дівчину, яка на років десять була за мене старша. Але нормальна на зовнішність. У друга була однокімнатна квартира, де разом з ним жив ще й тато. Ми натягнули перегородку через квартиру і повісили на неї простирадло. Коли почали займатися сексом, мотузка впала і батя друга дивився виключно на мене. Не пам'ятаю, в якій позі я тоді був, але готовий був крізь землю провалитися. Не хотілось вже нічого. Друг підходить до мене і каже: "Серьога, не переживай, зараз знову натягнемо. Продовжуй". Але до кінця діло довів. Мені тоді було 18 років. Запізно трохи, але своє потім наверстав", - підкреслив репер.

Зараз ви читаєте новину «Репер Ларсон побив на дорозі священика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути