понеділок, 26 грудня 2011 18:58

Ларсон перед сном читає дружині вірші
10

Фото: Фото надані прес-службою

Донька тренера збірної України з футболу Олега Блохіна, співачка Ірина місяць тому вийшла заміж за репера Ларсона (справжнє ім'я — Сергій Ларькін — ред.). Каже, що такою щасливою ніколи не була. До весілля пара зустрічалася всього декілька місяців. Подейкували, що Блохіна вийшла заміж, бо завагітніла.

"Я вже місяць як заміжня. Щасливішою, ніж зараз, ніколи не була. І я не вагітна, чесно. Дуже хочемо дитину й плануємо її найближчим часом, але доки ні. Так швидко одружилися, бо впевнені, що ми — половинки одне одного й хочемо прожити разом до кінця життя. Ну нащо чекати? Ще тільки познайомилися, навіть, не зустрічалися й Сергій забіг зі мною до бабусі. Тільки пішов, вона: "Коли весілля?". У мене шок, ні про що таке не задумувалася тоді. А бабуся все наперед побачила. Сергій робив мені пропозицію п'ять разів. Весілля організували за тиждень. Весь старий склад "Динамо-Київ" був. Коли говорили клятви одне одному, вся сім'я плакала: і бабусі, і мама, і тато", - розказала Ірина.

Виглядає дуже щасливою, постійно всміхається. Найближчим часом молодята збираються повінчатися.

"Через роботу медовий місяць вирішили відкласти. А от повінчатися плануємо найближчим часом. Зараз визначаємось з датою й обираємо церкву. Сергій - шалений романтик, дуже добрий і турботливий. Зовсім не такий, яким показує себе. Не уявляю своє життя без цієї людини. Більшість людей його просто не знають. Такі чоловіки — велика рідкість. Якщо маєш такий глибокий внутрішній світ як у нього, просто потрібна якась маска для його захисту. Тим паче, це шоу-бізнес, а значить потрібне шоу. Але скоро всі побачать, який він насправді.

Постійно готує мені сніданки. Дуже люблю вівсяну кашку. Варить мені її з сухофруктами. Коли мені не треба нікуди йти, дуже тихо збирається, щоб не розбудити. А на ніч щодня читає мені вірші, які написав для мене. Сергій дуже любить швидкість, машини, мотоцикли. У мене тато дуже добре водить машину, мене навчив. Коли женемось на різних машинах через затор в Києві, я за ним лечу просто, але не відстаю. Наші стосунки надихнули друзів. Дві пари також вирішили одружитися", - додала дівчина.

Блохіна закінчила кіноакадемію в Лос-Анджелесі. Виконує джаз і клубну музику.

Зараз ви читаєте новину «Ларсон перед сном читає дружині вірші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути