Ексклюзиви
пʼятниця, 26 серпня 2022 18:20

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ знищують окупантів у ближніх боях і "смажать" їх з артилерії
3

Український воїн і кошеня
Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua
Морська піхота ЗСУ
Підрозділи українських військових успішно виконують ракетно-артилерійські вогневі завдання і завдають окупантам втрат у ближніх боях, повідомив Генштаб.

Підрозділи українських військових успішно виконують ракетно-артилерійські вогневі завдання і завдають окупантам втрат у ближніх боях.

На Авдіївському напрямку воїни відбили росіян. Загарбники намагалися покращити тактичне положення у напрямку Невельського, отримали відсіч і відійшли. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Ворог обстрілював у районах Олександрополя, Нью-Йорка, Новобахмутівки, Нетайлового, Галицинівки, Невельського, Опитного і Мар'їнки.

Завдав авіаударів неподалік Первомайського, Красногорівки і Мар'їнки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Б'ємо кацапів їхньою ж зброєю" – показали трофейні танки і гаубиці

На Новопавлівському напрямку окупанти обстрілювали з артилерії поблизу Золотої Ниви, Пречистівки, Павлівки і Володимирівки.

Ворог наносив удари з авіації по районах Володимирівки і Новомихайлівки.

На Запорізькому – ворог обстрілював райони Великомихайлівки, Новосілки, Времівки, Малинівки, Дорожнянки, Полтавки, Оріхіва і Малої Токмачки.

Завдав авіаударів біля Ольгівського і Гуляйполя.

На Південнобузькому – окупанти обстріляли райони Миколаїва, Кривого Рогу, Лупаревого, Прибузького, Посад-Покровського, Новогригорівки, Партизанського, Червоної Долини, Великого Артакового, Квітневого, Іванівки, Потьомкиного, Трудолюбівки, Благодатного, Таврійського, Первомайського, Широкого і Поляни.

Ударами авіації ворог намагався зруйнувати важливі об'єкти інфраструктури в районах Олександрівки, Лозового та Ольгиного.

За 184 дні Збройні сили України знищили 46 250 російських окупантів, 4251 їхніх броньованих машин, 1936 танків, 234 літака і 202 гелікоптера.

За шість місяців війни російські втрати становлять понад 80 тис. військових – загиблих, поранених, дезертирів. За 10 років війни в Афганістані Радянський Союз втратив 15 тис. військових, повідомив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ знищують окупантів у ближніх боях і "смажать" їх з артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути