Ексклюзиви
вівторок, 26 квітня 2022 13:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Зрадила Україну: директорці школи у Волновасі повідомили про підозру

Зрадила Україну: директорці школи у Волновасі повідомили про підозру
Підозрювана пропагує збройну агресію РФ проти України та в процесі навчання українських дітей активно впроваджує стандарти освіти держави-окупанта. Фото: t.me/pgo_gov_ua

На Донеччині повідомили про підозру директорці школи, яка співпрацювала з окупантами.

У квітні директорка Волноваського опорного закладу загальної середньої освіти зрадила Україні й добровільно погодилася співпрацювати з окупаційною владою РФ і представниками так званої ДНР, які тимчасово захопили місто, повідомила 26 квітня пресслужба Офіса генерального прокурора.

"Мешканці Волновахи заочно повідомили про підозру в пропаганді в закладах освіти для сприяння збройної агресії Росії проти України, встановленню та утвердженню тимчасової окупації частини території країни, уникненню відповідальності за збройну агресію держави-окупанта, а також у діях, спрямованих на впровадження стандартів освіти держави-агресора в українській школі", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затятий фанат Путіна на Вінниччині агітував людей проти України

Перебуваючи на посаді директорки навчального закладу, перейменованого окупантами у "Волноваську опорну школу № 5", підозрювана пропагує збройну агресію РФ проти України та в процесі навчання українських дітей активно впроваджує стандарти освіти держави-окупанта.

Під час виступу в підконтрольному російським загарбникам ЗМІ освітянка повідомила про те, що Волноваху й будівлю даної школи нібито обстріляли Збройні сили України, що не відповідає дійсності.

На Луганщині ексмер Рубіжного вступив у злочинну змову з окупаційними військами Росії так званої ЛНР. Він погодився очолити окупаційну владу в місті.

Сергію Хортіву повідомили про підозру в колабораціонізмі. Зрадник назвав Збройні сили України нацистами й перейшов на сторону ворога 2 квітня. Винними у кровопролитті в Україні колаборант вважає Європу з Америкою.

Зараз ви читаєте новину «Зрадила Україну: директорці школи у Волновасі повідомили про підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути