четвер, 03 червня 2021 20:27

Жодної звістки: третю добу розшукують зниклого офіцера

Жодної звістки: третю добу розшукують зниклого офіцера
В Одесі зник керівник штабу отряду морської охорони Держприкордонслужби Олексій Чертков. Фото: facebook.com/RegionalneUpravlinnyaMorOhrany

На Одещині третю добу шукають Олексія Черткова, керівника штабу Одеського загону морської охорони Держприкордонслужби й заступника командира.

Його офіційно оголосили в розшук. Але ні статтю, за якою відкрили кримінальне провадження, ні версії зникнення не розголошують. Кажуть, аби не нашкодити слідству. Про це Gazeta.ua розповіла речниця загону морської охорони ДПСУ Наталія Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поїхав на курси, яких не було: боєць АТО зник за загадкових обставин

"Поки не маємо жодних новин, які можна повідомити. Для Олексія це був звичний маршрут у звичний час. Але на роботі він не з'явився. Мобільні телефони в нього вимкнуті. Пошуки тривають. У них задіяні всі правоохоронні органи", - розповіла Гуменюк.

Поліція області жодної офіційної інформації так і не надала.

Капітан першого рангу Олексій Чертков зник 1 червня. О 06:30 вийшов зі свого будинку на вул. Грушевського, але в розташування загону не прибув. Про нього відомо, що одружений, має сина й доньку. Володіє двома квартирами в Одесі. Одна – службова, інша належить дружині Катерині.

Зараз ви читаєте новину «Жодної звістки: третю добу розшукують зниклого офіцера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути