середа, 02 червня 2021 16:28

Другу добу шукають зниклого начальника штабу морської охорони

Другу добу шукають зниклого начальника штабу морської охорони
В Одесі зник керівник штабу Одеського отряду морської охорони Держприкордонслужби Олексій Чертков. Фото: facebook.com/RegionalneUpravlinnyaMorOhrany

На Одещині другу добу шукають Олексія Черткова. Він - керівник штабу Одеського загону морської охорони Держприкордонслужби й заступник командира.

Версії зникнення поки не розголошують. Утім, відомо, що шукають чоловіка не лише на суходолі. Залучені всі правоохоронні органи. Про це Gazeta.ua розповіла речниця загону морської охорони ДПСУ Наталія Гуменюк.

"Олексій Чертков дійсно зник. Учора він не з'явився на службі. Пошуки почали одразу, сьогодні вони тривають. Ми поінформували всі правоохоронні органи, які можуть бути залучені в такій операції й можуть нам допомогти. За фактом зникнення офіцера відкрите кримінальне провадження", - розповіла Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поїхав на курси, яких не було: боєць АТО зник за загадкових обставин

Черткова уночі начебто бачили вдома. Приходив двічі, був нетверезий, повідомили джерела Gazeta.ua. Але ця інформація поки не підтверджена.

Про Черткова відомо, що він одружений, має сина й доньку. Згідно з декларацією за 2020 рік, він має службову квартиру в Одесі. Інша квартира в Одесі належить його дружині Катерині. За минулий рік на посаді він заробив 299 тис. грн.

Капітан першого рангу Олексій Чертков зник 1 червня. О 06:30 вийшов зі свого будинку на вул. Грушевського, але в розташування загону не прибув. Одеський загін морської охорони здійснює охорону величезного ділянки державного кордону в Чорному морі, від Криму до Дунаю (зокрема, 98 миль безпосередньо річки).

Зараз ви читаєте новину «Другу добу шукають зниклого начальника штабу морської охорони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути