пʼятниця, 10 березня 2017 22:05

Зниклого школяра знайшли мертвим у лісі

Зниклого школяра знайшли мертвим у лісі
gazeta.ua

У Дніпрі зниклого 16-річного Влада Шевченка знайшли мертвим на околиці міста. Шукали підлітка майже 2 місяці. 14 січня Влад пішов із друзями гуляти та не повернувся. Родичі загиблого впевнені, що його вбили товариші. Сьогодні, 10 березня, Влада поховали.

Про це Gazeta.ua розповіла тітка хлопця, Олена.

"У той день за Владом зайшли двоє друзів. Усі пішли гуляти та не повернулися додому. Через 2 дні двох розшукали у Кам'янському. Хлопці розповіли, що поїхали гуляти містом. А Влад відмовився їм скласти компанію. Сказав, що не має грошей. Тому з ним розпрощалися біля залізничного вокзалу. Більше його не бачили. Ми листівками обклеїли все місто. У нього була явна примета - татуювання на руці у вигляді троянди. Періодично нам дзвонили і казали, що бачили схожого хлопця. Проте інформація не підтверджувалася. І ось, 7 березня, Влада знайшли у Придніпровську. Понівечене тіло лежало на смітнику. При чому давно. Нас викликали на впізнання. Але ми і так знаємо, що то Влад. Патологоанатом - наш друг. Він сказав про татуювання і родимку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викладача, який зник понад місяць тому, знайшли мертвим

За словами тітки, товариші Влада весь час допомагали в його пошуках. Вони теж 10-класники. Одному - 16. Іншому - 17. Їх викликали давати свідчення, оскільки вони останніми бачили Влада живим. Хлопці стверджували, що не знають, що і як. А за 2 дні їх родичі раптом написали на нас заяви. Поліцію просять захистити від нас школярів. Правоохоронці забрали підлітків прямо з уроків і помістили в СІЗО. Вже там підлітки зізналися, що вбили Влада за борги. При чому, жорстоко. Декілька разів вдарили лопатою. Після цього звернули шию. А тіло облили хлоркою. Правоохоронцям показали, де сховали тіло. Після цього підлітків відпустили".

У поліції відмовляються коментувати що-небудь. Кажуть, доказів і підозрюваних поки немає. Рідні загиблого хлопця не погоджуються з цією інформацією. Додають, що найняли адвоката і підключили до справи журналістів.

Вдень, 14 січня, 16-річний Влад Шевченко пішов гуляти із друзями і не повернувся. Сторінки у соцмережі були стерті. На зв'язок ні разу не вийшов. Товариші сказали, що розпрощалися з ним біля залізничного вокзалу. Та й гадки не мають, де Влад. Єдине, нібито збирався поїхати до дівчини в Лисичанськ.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого школяра знайшли мертвим у лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути