понеділок, 23 січня 2017 14:10

Зниклого школяра шукають вже 2 тижні

Зниклого школяра шукають вже 2 тижні
kp.ua

У Дніпрі вже 10 днів шукають зниклого десятикласника. Вдень 14 січня 16-річний Владислав Шевченко пішов із другом гуляти. Однак додому прийшов лише його приятель. Хлопці розпрощалися біля залізничного вокзалу. З того часу хлопець на зв'язок не виходить.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла матір хлопця, Ірина.

"Товариш сина сказав, що Влад ніби-то збирався поїхати до дівчини в Лисичанськ. Однак, нам про свої плани нічого не сказав. Ми відразу зателефонували її батькам. Як виявилося, його там немає", - розповіла Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річна дівчина зникла дорогою на навчання

Влад навчається у 10 класі. За словами мами, у школі її син ні з ким не конфліктував. Проблем не мав. Пошуками хлопця займається поліція, волонтери та друзі Влада. Листівками обклеєний увесь центр Дніпра. Однак про нього й досі ніяких звісток. Сторінки хлопця у соцмережах видалені.

16-річний Влад на зріст 175 см, худорлявий. Був одягнений у спортивні штани, синю куртку, сині кросівки та білу толстовку. У Влада є татуювання на кисті лівої руки - червона троянда.

Родичі просять звертатися усіх, хто бачив чи щось знає про Влада до поліції або за телефонами: (099) 11-83-814 (мати Ірина); (067) 63-27-115 (тітка Олена).

На Херсонщині зниклого 14-річного школяра знайшли у компанії друзів. Як виявилося, хлопцеві не сподобалося нове місце проживання. Тому і вирішив втекти з дому.
Зараз ви читаєте новину «Зниклого школяра шукають вже 2 тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути