середа, 23 листопада 2016 15:15

16-річна дівчина зникла дорогою на навчання

16-річна дівчина зникла дорогою на навчання
vk

У Києві тиждень розшукують 16-річну Антоніну Олійник. Зникла 14 листопада дорогою на навчання. Дівчина навчається у столичному коледжі міського господарства. Про це пише Киев Оперативный.
"17 листопада до поліції звернулася рідна сестра зниклої Ірина. Родичі та близькі намагалися додзвонитися, однак з 15 листопада телефон був виключений. Останній раз підлітка бачили ввечері біля її місця роботи — квіткового кіоску, що на вулиці Саксаганського, 123 в Києві" - розповідає сестра зниклої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від потужного удару позашляховика школяра відкинуло на 40 метрів

Антоніна має довге руде волосся, світлі очі, зріст 165 см. На дівчині була чорна куртка з капюшоном, в'язаний помаранчевий шарф, темно-сині джинси та білі кросівки Reebok. З собою ще мала чорний рюкзак.
Якщо відома будь-яка інформація про Антоніну Олійник, просять повідомити сестру Ірину Олійник за телефоном: 063 745 98 26. А також "Службу розшуку дітей" за номером 116 000.

Поліцейські розшукали 11-річного Дмитра Джафарова. Хлопчик вештався вулицями Києва у компанії 25-річного безхатченка. Дитину помістили у Центрі соціальної реабілітації. Розслідують кримінальне провадження та склали адмінпротоколи.

Зараз ви читаєте новину «16-річна дівчина зникла дорогою на навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути