Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2018 09:00

Зникле подружжя знайшли мертвим

Автор: obozrevatel
  21 червня торік на території колишньої свиноферми за півкілометра від села Шаповалівка Борзнянського району на Чернігівщині  подружжя Зубенків  знайшли мертвими у ямі
21 червня торік на території колишньої свиноферми за півкілометра від села Шаповалівка Борзнянського району на Чернігівщині подружжя Зубенків знайшли мертвими у ямі

У Бахмацькому районному суді Чернігова триває розгляд справи про вбивство подружжя 27-річних Ольги та Віталія Зубенків. 21 червня торік на території колишньої свиноферми за півкілометра від села Шаповалівка Борзнянського району на Чернігівщині їх знайшли мертвими у ямі.

На лаві підсудних – 45-річна Ніна Попівка та Ігор Гордієнко, 43 роки. Його підозрюють у вбивстві з корисливих мотивів, жінку - в пособництві. У кожного з них свій адвокат.

Потерпілі вимагають для обвинувачених найвищої міри покарання – довічного ув'язнення. Також заявили цивільний позов: відшкодувати моральні збитки – по мільйону гривень кожній стороні, та вартість викраденого майна – більш ніж 45 тис. грн. Попівка свою провину заперечує. Гордієнко у всьому зізнається. За його словами, йому в усьому допомагала спільниця.

Автор: gorod.cn.ua
  Ніна Попівка вину у вбивстві не визнає
Ніна Попівка вину у вбивстві не визнає

"На всіх судових засіданнях Ніна Попівка поводиться досить нахабно. Вона абсолютно не визнає своєї провини - ударів ножем подружжю не наносила, а значить, не винна. Точніше, винна тільки в тому, що не повідомила в поліцію про злочин Ігоря. Я вважаю, що вони обидва - звірі, а не люди. Ніна та Ігор разом були в київській квартирі Зубенків, звідки винесли все цінне. Я не здивуюся, якщо саме вона виявиться організатором злочину - мама Ольги говорила, що Ніна відправляла дочці повідомлення з невідомих номерів, спонукаючи приїхати в Шаповалівку, де для них з Віталієм вже була викопана яма", - каже Тетяна Шевченко, одна із адвокатів потерпілих.

Мати Віталія схиляється до того, що це було ритуальне вбивство, додає В'ячеслав Лисенко, інший адвокат потерпілих.

"Його метою не було заволодіння цінними речами. На це вказує фотографія колишнього чоловіка Ніни (Олександра Кудряшова, батька її четвертого сина. - Gazeta.ua), вона лежала на голові у Віталія. Також була тушка якоїсь вбитої тварини, яка була в тій же ямі. У цій справі ще багато неясного. Ігор вбив Віталія неподалік від ями, а Олю - вдома у Ніни. До свиноферми від будинку близько 1,5-2 кілометрів. Як він один тягнув тіло? Невже не боявся, що його можуть помітити? Чому біля ями знайшли три лопати? Всі ці запитання поки що без відповідей", - додав Лисенко.

Автор: gorod.cn.ua
  Ігор Гордієнко  вину визнав, каже, що зробив все зі спільницею
Ігор Гордієнко вину визнав, каже, що зробив все зі спільницею

Ольга та Віталій Зубенки одружилися 2014-го. Мешкали в столиці на орендованій квартирі. Ольга працювала флористом, Віталій — пекарем. Дітей не мали. Їздили до Ігоря Гордієнка, який називав себе цілителем. Маг запевнив – їх зурочили. Людей він приймав у Шаповалівці Борзнянського району на Чернігівщині. 15 червня минулого року молоде подружжя зникло, майже за тиждень їхні тіла знайшли. Пару ще й обікрали, взявши ключі, поїхали до їхньої київської квартири.

Зараз ви читаєте новину «Зникле подружжя знайшли мертвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути