вівторок, 10 квітня 2012 15:19

Знайомий з інтернету зґвалтував донеччанку

Знайомий з інтернету зґвалтував донеччанку
Один із злочинців вже раніше сидів за зґвалтування. Фото: happy-women.kiev.ua

Спроба знайти молоду людину в Інтернеті для 24-річної донеччанки закінчилася зґвалтуванням, пише ТСН.

Познайомившись на одному з сайтів з хлопцем, дівчина дала йому свій номер мобільного телефону. Він подзвонив і запропонував зустрітися. Дівчина погодилася і прихопила з собою подругу. Однак на обумовлене місце зустрічі кавалер приїхав не один, а з другом, який був за кермом автомобіля. По дорозі до молодих людей приєдналися ще двоє їхніх знайомих.

Потім машина під'їхала до АЗС, і організатор зустрічі відійшов купити спиртного. Дівчата, опинившись у компанії незнайомців, злякалися і спробували вийти з автомобіля, однак зробити їм цього не дали.

Подружок повезли до Донецького моря. Там зловмисники стали випивати, в процесі чого один з них усамітнився в машині з донеччанкою, яка необачно погодилася на побачення наосліп, і став схиляти її до близькості. Вона відповіла відмовою. Тоді, погрожуючи електрошокером, хлопці посадили жінок в автомобіль так, щоб вони не могли вирватися, і повезли в Будьонівський район Донецька, підшукуючи безлюдне місце. Своїх брудних цілей вони не приховували. Дівчина вмовила молодиків відпустити її подругу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі дівчину зґвалтував і вбив однокласник

Жертва групи ґвалтівників, не зважаючи на свій стан, відразу ж звернулася в міліцію. Завдяки цьому правоохоронці змогли в найкоротші терміни зловити всіх чотирьох підозрюваних, двоє з яких були братами. Виявилось, що це далеко не перший їхній злочин: знайомлячись з дівчатами в Інтернеті, ґвалтівники неодноразово влаштовували подібні "виїзди", однак не всі жертви зверталися із заявами в міліцію. Зараз з'ясовується точна кількість епізодів злочинної банди.

Двоє із затриманих вже сиділи, при цьому один з них - раніше судимий за вчинення подібного злочину. Після звільнення він не пробув на волі і одного місяця, як знову зважився на зґвалтування, зазначив начальник Будьоннівського РВ Василь Філіпов.

Відносно злочинного квартету було порушено кримінальну справу за статтями, покарання за якими передбачено у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. Всі затримані наразі сидять в СІЗО, передає прес-служба Головного Управління МВС України в Донецькій області.

Зараз ви читаєте новину «Знайомий з інтернету зґвалтував донеччанку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути