четвер, 05 квітня 2012 09:52

Миколаївець зґвалтував 16-річну подругу своєї співмешканки

Миколаївець зґвалтував 16-річну подругу своєї співмешканки
З заявою до міліції звернулися сусіди злочинця, яким потерпіла розповіла про те, що трапилося. Фото: mignews.com.ua

У Миколаївській області 4 квітня під час проведення оперативних заходів працівниками міліції затримано чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої.

З'ясовано, що 3 квітня 16-річна мешканка одного з сіл Жовтневого району вирішила замість відвідування занять у навчальному закладі зайти відвідати свою подругу, яка знаходиться в декретній відпустці. Приблизно о 10 ранку дівчина вже вислуховувала від молодої матері, як ту напередодні ображав її співмешканець - батько її малолітньої дитини. Подруги, порадившись, вирішили, що далі так тривати не може, і почали збирати речі, щоб до повернення господаря домоволодіння, якого не було вдома, встигнути перевезти їх до батьків ображеної жінки.

Але співмешканець повернувся раніше, ніж його очікували, приблизно о 12.00, і дівчата, прибравши сліди від збору речей, вирішили перечекати і продовжити розпочате пізніше. Але 27-річний батько дитини дуже швидко знайшов привід для з'ясування відносин і почав бити співмешканку. Він "виховував" її руками і ногами, поки на захист не встала гостя. Господар миттєво переключив увагу на 16-річну дівчину і, затягнувши її в сусідню кімнату, зґвалтував, після чого вигнав з дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стосовно жінок щодня трапляються тисячі сексуальних насильств

Увечері з заявою до міліції звернулися сусіди злочинця, яким потерпіла розповіла про те, що трапилося.

Слідчим відділенням Жовтневого РВ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу з, проводяться першочергові слідчі дії по встановленню обставин злочину. Правоохоронцями призначено проведення медичних досліджень та експертиз, опитуються учасники і свідки нанесення тілесних ушкоджень та зґвалтування.

Зараз ви читаєте новину «Миколаївець зґвалтував 16-річну подругу своєї співмешканки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути