четвер, 22 грудня 2016 12:23

Знайомство на сайті закінчилося убивством

Знайомство на сайті закінчилося убивством

У селищі Меджибіж Летичівського району на Хмельниччині 25-річний чоловік убив свою подругу із Запоріжжя. Із жінкою познайомився на сайті, через кілька місяців спілкування запросив її у гості.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

Пара познайомилася на початку жовтня. Почали спілкуватися телефоном. На початку листопада чоловік запросив подругу у гості. Зустріч святкували на березі Південного Бугу. Між молодими людьми виник конфлікт і чоловік убив жінку.

"Зловмисник декілька разів ударив потерпілу в голову, від чого жінка втратила свідомість. Відтягнув її в очерет і пішов додому. Проте, подумав, що його жертва може опритомніти і засвідчити проти нього. Тоді повернувся на місце скоєння злочину, взяв ножа і двічі вдарив ним жінку у шию. Знаряддя вбивства викинув у річку, а закривавлений одяг спалив у грубці", - повідомили правоохоронці.

Тіло жертви виявив рибалка майже через місяць, 29 листопада. Тільки тепер правоохоронцям вдалося встановити її особу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За подвійне вбивство і згвалтування чоловіка посадили довічно

Убивцю затримали. Він вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і тільки в лютому цього року звільнився із місць позбавлення волі, де перебував за крадіжки і розбійний напад. Не зважаючи на те, що мав сім'ю — активно знайомився із дівчатами на сайтах. У скоєному зізнався. Йому загрожує до 15 років ув'язнення.

У потерпілої залишилася малолітня дитина.

17 грудня в селі Лежине на Запоріжжі поховали 23-річну Аліну Дякову. Жінка зникла дорогою додому ввечері 13 грудня. За два дні її знайшли вбитою.
Зараз ви читаєте новину «Знайомство на сайті закінчилося убивством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути