вівторок, 20 грудня 2016 18:01

За подвійне вбивство і згвалтування чоловіка посадили довічно

За подвійне вбивство і згвалтування чоловіка посадили довічно

26-річному Михайлу з міста Ладижин Вінниччини, який 16 квітня скоїв подвійне вбивство, присудили довічне позбавлення волі. Про це повідомили у прокуратурі Вінницької області.

Чоловік в ніч на 16 квітня згвалтував і вбив 32-річну Віту Штойко й Людмилу Помагайбо, 36 років, із міста Ладижин.

Того ж дня чоловіка у закривавленій футболці затримали працівники залізничної станції. Він намагався сховатися в закинуту будку. Слідчим чоловік сказав, що вбив двох жінок. Розповів, де тіла.

З першою жертвою засуджений зустрічався 2 тижні. Хотів статевих стосунків. Жінка відмовила. Іншу жінку схопив на городі надвечір, коли та полола грядки.

Засудженого чоловіка звільнили у березні 2016 року умовно-достроково. Сидів у Піщанській виправній колонії № 59. Вийшов завдяки "Закону Савченко". За ним день у СІЗО рахують, як два у в'язниці.

За зґвалтування й убивство відсидів 6 років замість 8. Родом із Одещини. Приїхав до Ладижина і влаштувався на птахофабрику вантажником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто вбив посла Росії

У липні представники громадської організації "Батьки вбитих дітей" звернулися до голови Вінницької обласної ради Анатолія Олійника. Попросили аби він звернувся до парламенту аби народні депутати скасували так званий "Закон Савченко".

Цей закон вступив у дію торік, 24 грудня. Його запропонувала Надія Савченко, яка тоді перебувала під вартою російського правосуддя.

Зараз ви читаєте новину «За подвійне вбивство і згвалтування чоловіка посадили довічно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути