середа, 09 червня 2021 13:51

Змушували молитися і топили: компанія мало не вбила односельця

У Чортківському районі на Тернопільщині чоловік разом із товаришами напав та познущався з односельця.

Близько години його били, возили в багажнику та намагалися втопити. Так хотіли відучити від горілки, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: tp.npu.gov.ua
  На Тернопільщині чоловік разом із товаришами  напав та познущався з односельчанина. Його  били, возили в багажнику та намагалися втопити
На Тернопільщині чоловік разом із товаришами напав та познущався з односельчанина. Його били, возили в багажнику та намагалися втопити

"Провчити односельця чоловіки вирішили через його поведінку, зловживання алкоголем та порушення громадського порядку. Вони попросили потерпілого вийти на вулицю, щоб поспілкуватися та випити спиртного. Чоловік погодився, проте коли підійшов до знайомих, ті напали на нього і почали бити. Після цього вони змусили потерпілого залізти в багажник і вивезли його на річку Серет. Там "вихователі" занурювали чоловіка у воду, змушували молитися, а також погрожували причепити цеглини до ніг та втопити", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банда викрала на зупинці чоловіка

Коли "виховний процес" завершився, викрадачі змусили чоловіка роздягнутися до спідньої білизни та відвезли його назад у село. Уже там чоловік повернувся додому, а його родичі викликали "швидку". Поліцію про злочин повідомили лікарі.

Автор: tp.npu.gov.ua
  Викрадачі начебто хотіли  відвадити  односельця від  горілки і провчити за поведінку
Викрадачі начебто хотіли відвадити односельця від горілки і провчити за поведінку

Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення. У нього перелом восьми ребер, пробиті легені та інші тілесні ушкодження. Потерпілий розповів, що над ним знущалися кілька людей.

Поліцейські встановили особу та місцеперебування одного з "вихователів". Це – 31-річний житель Чортківського району. Свою провину він визнає частково. Розшукують оперативники й інших фігурантів.

В Одесі біля багатоповерхівки на Миколаївській дорозі троє схопили 25-річного чоловіка. Побили та заволокли до орендованої квартири. Там зв'язали та утримували всю ніч, вимагаючи $2,5 тис. Вранці побитий чоловік звернувся до поліції. Розповів, що викрадачі, двоє з яких - його земляки, дали йому 3 год. на збір потрібної їм суми грошей. У разі ж невиконання їхньої вимоги, його рідним загрожує розправа. Усіх трьох затримали.

Зараз ви читаєте новину «Змушували молитися і топили: компанія мало не вбила односельця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути