Ексклюзиви
середа, 26 травня 2021 17:21

Банда викрала на зупинці чоловіка

Банда викрала на зупинці чоловіка
В Одесі банда грабіжників викрала та жорстоко побила 22-річного хлопця. Фото: od.npu.gov.ua

В Одесі на одній із зупинок громадського транспорту на вул. Варненській викрали 22-річного чоловіка.

Невідомі зав'язали з ним розмову, а потім заштовхали в авто й повезли на околицю міста. Дорогою, погрожуючи ножем, у потерпілого відібрали гроші, банківську карту та смартфон, а щоб дізнатися до них паролі, жорстоко побили, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фельдшери намагались викрасти одинокого чоловіка

"Отямившись біля водойми поблизу Об'їзної дороги, чоловік вийшов на трасу та покликав на допомогу правоохоронців, що проїжджали поруч. Гарячим слідом Mercedes, на якому пересувалися правопорушники, поліцейські наздогнали. В автомобілі виявили всі речові докази", - розповів старший слідчий відділу поліції №1 Одеського районного управління поліції №1 Артур Котенко.

Фігурантів - двох одеситів віком 27 і 28 років та 31-річного громадянина сусідньої держави – затримали. За розбій та викрадення їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

В Одесі біля багатоповерхівки на Миколаївській дорозі троє схопили 25-річного чоловіка. Побили та заволокли до орендованої квартири. Там зв'язали та утримували всю ніч, вимагаючи $2,5 тис. Вранці побитий чоловік звернувся до поліції. Розповів, що викрадачі, двоє з яких - його земляки, дали йому 3 год. на збір потрібної їм суми грошей. У разі ж невиконання їхньої вимоги, його рідним загрожує розправа. Усіх трьох затримали.

Зараз ви читаєте новину «Банда викрала на зупинці чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути