четвер, 12 листопада 2020 11:21

Злочинці викрали чоловіка і "вибивали" з нього гроші
4

У Києві поліцейські затримали двох чоловіків, які викрали 29-річного місцевого жителя і вимагали з нього гроші за звільнення.

Подія сталася на вул. Вікентія Беретті в Деснянському районі столиці. До поліції зателефонувала жінка та повідомила, що невідомі чоловіки посадили її сина в автомобіль та відвезли в гараж, де били та вимагали гроші, повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекетири викрали бізнесмена та вимагали у нього $2 млн

У Києві поліцейські затримали двох чоловіків, які викрали місцевого жителя і вимагали з нього гроші за звільнення
Фото: npu.gov.ua
Поліцейські провели обшук в квартирі одного з вимагачів та вилучили звідти викрадений телефон та ніж
Злочинцями виявилися 24–річний уродженець міста Херсон та раніше судимий за вимагання 31–річний уродженець Дніпропетровської області
Злочинцями виявилися 24–річний уродженець міста Херсон та раніше судимий за вимагання 31–річний уродженець Дніпропетровської області

"Зі слів заявниці, за визволення родича вона передала зловмисникам 40 тисяч гривень. Чоловіки втекли з місця події на автомобілі іноземної реєстрації", — сказано в повідомленні.

За словами начальника кримінальної поліції Деснянського УП ГУНП у Києві Андрія Табали, злочинцями виявилися 24-річний уродженець міста Херсон та раніше судимий за вимагання 31-річний уродженець Дніпропетровської області.

"Ми встановили, що зловмисники з потерпілим домовилися про зустріч біля під'їзду його будинку. Там чоловіки насильно посадили потерпілого в автомобіль та повезли у напрямку Оболонського району. Киянина утримували в одному з гаражів, де погрожували йому ножем, били, відібрали телефон та зняли з банківської картки 1,5 тисячі гривень. За звільнення заручника зловмисники вимагали у його родичів 40 тисяч гривень. Отримавши гроші, чоловіка відпустили" - розповів Андрій Табала.

Поліцейські провели обшук у квартирі одного з вимагачів, вилучили звідти викрадений телефон та ніж. У дворі будинку вони виявили автівку, на якій їздили зловмисники.

У поліції відкрили кримінальне провадження щодо вимагання, викрадення людини та розбій. Суд обрав вимагачам запобіжні заходи: організатору – тримання під вартою, а його спільнику – цілодобовий домашній арешт.

У місті Буча Київської області стався інцидент. Невідомі біля банкомату силою заштовхали чоловіка в автомобіль. Потім вивезли його в ліс, побили і вимагали гроші за життя.

Зараз ви читаєте новину «Злочинці викрали чоловіка і "вибивали" з нього гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути