Ексклюзиви
понеділок, 30 листопада 2020 18:10

Злочинці "вибивали" з чоловіка неіснуючий борг і намагалися відібрати його квартиру

Злочинці "вибивали" з чоловіка неіснуючий борг і намагалися відібрати його квартиру
Потерпілий повинен був передати злочинцям 50 тис. грн та переєрестрацію права власності на квартиру у якості повернення боргу, якого не існувало Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові викрили групу зловмисників, які намагалися відібрати у чоловіка квартиру.

Потерпілий повинен був передати злочинцям 50 тис. грн і переєрестрацію права власності на квартиру як повернення боргу, якого не існувало, повідомили в Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичні поліцейські викрали львів'янина та вимагали гроші

"До управління стратегічних розслідувань в Харківській області Нацполіції звернувся харків'янин. Чоловік повідомив, що невідомі особи погрожують та вимагають повернути кошти, які він начебто заборгував, а також переоформити на них свою квартиру", - сказано в повідомленні.

Поліцейські встановили особи вимагачів. Ними виявилися мешканці Харкова, яких неодноразово судили за крадіжки, грабежі та злочини, пов'язані з наркотиками. Залякуванням та побиттям вони вимагали кошти як з платоспроможних громадян, так і з соціально незахищених верств населення.

28 листопада одного зі злочинців затримали під час одержання чергового "траншу". У зловмисника, окрім отриманих у якості повернення частини "боргу", поліцейські вилучили, паспорт на ім'я потерпілого, ніж та балон для розпилення сльозогінного газу.

У поліції відкрили кримінальне провадження за вимагання. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

В Одесі рекетир вимагав з підприємця повернути $12 тис. за борг, якого не існувало. Злочинець бив чоловіка й погрожував спалити йому автомобіль, якщо той не поверне гроші.

Зараз ви читаєте новину «Злочинці "вибивали" з чоловіка неіснуючий борг і намагалися відібрати його квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути