вівторок, 17 липня 2012 18:23

Злива затопила Суми: пасажири в маршрутках відчували воду під ногами
8

У понеділок, 16 липня, близько 16:00 на місто Суми обрушилась сильна злива. Дощ всього за якісь півгодини перетворив міські вулиці і дороги в справжні канали. Вода не встигала стікати через зливні решітки, а тому на кількох вулицях утворилися величезні калюжі, які практично паралізували рух транспорту.

Особливо дісталося вулиці Харківській та проспекту Лушпи. Проїжджаючи по цих вулицях на маршрутці, можна було відчути під ногами воду, навіть сидячи в салоні мікроавтобуса, а багато легкових автомобілей просто глухли. Тролейбуси ж перестали ходити, як тільки вода піднялася до небезпечного рівня.

Такий прояв стихії не засмутив місцевих жителів. Всі активно кинулися знімати потоп на камери мобільних телефонів. А місцеві дітлахи навіть організували свій маленький бізнес: виловлювали з величезних калюж номерні знаки автомобілів, які ті втратити в воді, і продавали їх власникам.

Близько 17:30 дощ повністю закінчився і над містом засвітило сонце. Згідно з прогнозами синоптиків, це не останній потоп, який очікує місто. У найближчі кілька днів у регіоні прогнозуються дощі та грози, до яких місцеві комунальні служби вже активно готуються.

Зараз ви читаєте новину «Злива затопила Суми: пасажири в маршрутках відчували воду під ногами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути