пʼятниця, 09 листопада 2012 10:22

Житель Житомирщини так виховував 6-річного пасинка, що дитина потрапила до лікарні

Житель Житомирщини так виховував 6-річного пасинка, що дитина потрапила до лікарні
Хлопець отримав тяжкі тілесні ушкодження. Фото: s-nami.com.ua

В Житолмирській області до приймального відділення обласної лікарні надвечір 6 листопада було доставлено 6-річного хлопчика з численними тяжкими травмами. У ході перевірки з'ясувалось, що дитину жорстоко побили, хоча попередня інформація, повідомлена рідніми, була про те, що він впав зі сходинкового майданчика будинку.

Дитину привезла до лікарні карета швидкої допомоги. На той час він вже перебував без свідомості. Перевірку обставин отримання хлопцем тілесних ушкоджень надзвичайно тяжкого характеру розпочали працівники Богунського РВ УМВС України в Житомирській області. Вдалося з'ясувати, що такі травми дитина не могла отримати в результаті падіння зі східців. Відповідно до акту судово-медичного дослідження, хлопець отримав тяжкі тілесні ушкодження. На даний час навіть після оперативного хірургічного втручання його стан залишається вкрай тяжким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині вітчим сильно побив 11-річну падчерку

Як розповів начальник Богунського РВ УМВС Олег Марковський, за даним фактом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). В результаті проведених розшукових заходів працівникам міліції вдалося встановити, що до жорстокого побиття дитини причетний вітчим хлопчика, з яким у дитини конфлікт був уже давно. Намагаючись уникнути покарання за скоєне, чоловік придумав версію про падіння, яку і повідомили лікарям.

Підозрюваний, 31-річний раніше судимий місцевий житель, був затриманий працівниками міліції у той час, коли пакував речі та збирався виїхати за межі Житомира. Наразі він визнає свою вину. За його словами, причиною побиття стало те, що дитина його не слухалася. За застосування до малолітньої дитини таких жорстоких виховних методів чоловікові, відповідно до чинного кримінального законодавства, загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Зараз ви читаєте новину «Житель Житомирщини так виховував 6-річного пасинка, що дитина потрапила до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути