пʼятниця, 19 жовтня 2012 16:56

У Миколаєві розгніваний чоловік побив вихователів дитячого садочка

У Миколаєві розгніваний чоловік побив вихователів дитячого садочка
Проти чоловіка порушили кримінальну справу. Фото: tsn.ua

У Миколаєві чоловік побив вихователів дитячого садочка. Про це повідомляє Novosti-n.mk.ua.

Вдень 18 жовтня в чергову частину Миколаївського міського управління міліції на телефонну спецлінію "102" надійшло повідомлення від завідуючої дитячого садка в Центральному районі міста. Жінка повідомила, що батько одного з дітей скоїв у приміщенні закладу хуліганські дії та наніс тілесні ушкодження працівникам саду.

Вжитими заходами співробітники міліції затримали 28-річного місцевого жителя й доставили в Центральний райвідділ міліції.

З'ясувалося, що в садочок чоловік прийшов з метою забрати свого сина. На що вихователь, не знаючи його в обличчя, зателефонувала матері хлопчика, яка попросила ні в якому разі не віддавати дитину. Це обурило чоловіка, який почав висловлюватися нецензурною лайкою на адресу виховательки і силою захотів відібрати дитину. На шум прибігли інші працівники, які спробували заспокоїти чоловіка. Однак той вирішив відібрати сина за допомогою кулаків. Захищаючи дитини, жінки обступили хлопчика і весь гнів батька вилився на них.

За словами завідуючої, батьки дитини через постійні конфлікти разом не проживають і батька жодного разу не бачили в садочку. З цієї причини вихователь вирішила за необхідне повідомити про його прихід матері. Раніше затриманий вже потрапляв у поле зору правоохоронних органів і притягувався до кримінальної відповідальності. Також відомо, щодо свого сина чоловік позбавлений батьківських прав. Порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві розгніваний чоловік побив вихователів дитячого садочка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути