вівторок, 16 жовтня 2012 10:11

Миколаївського водія побив пішохід, якого він відмовився підвозити

Миколаївського водія побив пішохід, якого він відмовився підвозити
Автомобіліст втік від хулігана до родичів. Фото: oreninform.ru

30-річний житель Березанського району Миколаївської області їхав на автомобілі від родичів із сусіднього села додому. Виїжджаючи з населеного пункту, він побачив, що біля дороги стоїть чоловік і просить зупинитися.

Водій пригальмував, щоб вислухати незнайомця. Той попросив підвезти його. Але складність була в тому, що той населений пункт, куди прямував пішохід, був у зовсім протилежному напрямку від місця, куди було потрібно водієві. Саме з цієї причини 30-річний чоловік і відмовив, пише "Новости-N".

Але незнайомець не планував "відпускати" автомобіль і почав наносити водієві удари в область голови і тулуба. Власник транспортного засобу зумів вирватися і, покинувши машину, побіг назад до родичів, звідки відразу зателефонував у чергову частину Березанського РВ УМВС України в Миколаївській області та повідомив про подію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна миколаївчанка прийшла в банк з ножем, вимагаючи "зажовану" банкоматом картку

Правоохоронці знайшли авто заявника, яке так і залишилося стояти на тому ж місці, де його залишив власник, правда, з розбитою передньою частиною. Міліціонери взялися за розшук нападника і через кілька днів затримали його. Ним виявився 31-річний житель сусіднього селища, який не став заперечувати своєї провини, а свою поведінку пояснив тим, що просто "випив зайвого".

Правоохоронці збирають матеріали та зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України ("хуліганство"), санкцією якої передбачено покарання від штрафу до обмеження волі на строк до п'яти років.

Зараз ви читаєте новину «Миколаївського водія побив пішохід, якого він відмовився підвозити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути