четвер, 18 жовтня 2012 16:57

Біля штабу кандидата побили громадського активіста, який проводив акцію проти підкупу виборців горілкою

Біля штабу кандидата побили громадського активіста, який проводив акцію проти підкупу виборців горілкою

17 жовтня 2012 року штабісти кандидата в народні депутати у виборчому окрузі № 63, власника горілчаної компанії "Петрус-Алко" (торгова марка "Златогор") Миколи Петренка побили громадського активіста Павла Коваля, який проводив акцію проти підкупу виборців горілкою. Про це повідомив головний координатор громадянської кампанії "Форум" Віталій Черняховський.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру "Форум".

"У Житомирську обласну громадську організацію "Тверезий Житомир", головою правління якої є Павло Коваль, звернулися жителі Бердичева Житомирської області з інформацією про те, що з кінця серпня 2012 року кандидат в депутати по 63-му округу, господар горілчаної компанії "Петрус-Алко" Микола Петренко роздає виборцям горілку "Златогор" з метою підкупу. Перевіривши дану інформацію і встановивши останній факт роздачі горілки учням ПТУ 13 жовтня в приміщенні професійно-технічного училища № 4 м. Бердичева, членами ЖООО "Тверезий Житомир" і представниками громадськості Бердичева було прийнято рішення провести 17 жовтня в Бердичеві акцію-пікет проти підкупу виборців горілкою", – розповів В. Черняховський.

Як розповів В. Черняховський, "в 17:10, після проведення акції, біля штабу кандидата Миколи Петренка в Бердичеві на вул. Свердлова, 1/3, на активістів "Тверезого Житомира" напали штабісти Миколи Петренка. Один з двох нападників-штабістів завдав голові правління організації Павлу Ковалю удар по обличчю, розбивши губу, і порвав куртку".

"Особливо цинічним є те, що Микола Петренко – виробник горілки, що зводить українців в могилу, – є почесним головою благодійного фонду "Здорова нація"", – зазначив Черняховський.

Зараз ви читаєте новину «Біля штабу кандидата побили громадського активіста, який проводив акцію проти підкупу виборців горілкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути