середа, 10 квітня 2013 15:42

Житель Запоріжжя вбив злодія, який вліз до нього на дачу

Житель Запоріжжя вбив злодія, який вліз до нього на дачу
Фото: sciencemagic.ru

В Жовтневий райвідділ міліції Запоріжжя 9 квітня о 10.45 надійшло повідомлення про те, що в 5-ту міську лікарню доставлений 34-річний чоловік з численними тілесними ушкодженнями, який близько 11.00, не приходячи до свідомості, помер.

Слідчим райвідділу відомості про подію були одразу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого).

Вжитими заходами розшуку співробітники міліції встановили, що потерпілий через паркан заліз у двір дачного будинку на вулиці Куйбишева та намагався скоїти крадіжку металевих виробів. Але його помітив 32-річний власник. Між ними виникла бійка, під час якої останній наніс крадієві тяжкі тілесні ушкодження. Господар дачної ділянки доставлений до Жовтневого РВ. Ведеться кримінальне провадження, повідомив ВЗГ ГУМВС в Запорізькій області.

Зараз ви читаєте новину «Житель Запоріжжя вбив злодія, який вліз до нього на дачу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути