четвер, 22 листопада 2012 16:47

Житель Кривого Рогу утримував дитину в льосі, домагаючись любові його матері

Житель Кривого Рогу утримував дитину в льосі, домагаючись любові його матері
Працiвники міліції негайно звільнили дівчинку та повернули матерi. Фото: 4ypakabra.ru

До працівників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління 20 листопада звернулась 29-річна мiсцева жителька. Жінка повідомила правоохоронцям про те, що о 19.45 пiшла з дому та не повернулась її 6-річна донька.

Безробітний 38-річний сусiд заявницi, iнвалiд 3 групи, побачивши працiвникiв органів внутрішніх справ, якi здiйснювали подворовий обхiд, став вести себе пiдозрiло, нервував i пiд час опитування повiдомив, що дiвчинка знаходиться в погребi його лiтньої кухнi.

Працiвники міліції негайно звільнили дівчинку та повернули матерi. На щастя, будь-яких протиправних дiй та посягань кримiнального характеру у вiдношеннi дитини здійснено не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганчанка, яка вбила двох дітей і викрала дівчинку, має статус "матері-героїні"

В ходi слідчих дій було встановлено, що того вечора зловмисник, знаходячись на подвiр'ї власного домоволодiння, помiтив дівчинку, яка проходила повз. У чоловіка виник намiр примусити матір дівчинки стати його спiвмешканкою, оскільки він ранiше неодноразово виказував цей намiр, але жінка вiдмовляла.

В зв'язку з цим вiн вирiшив забрати її доньку до себе. Запросивши дитину до свого помешкання, він зачинив її у погребi, намагаючись тим самим принудити її матiр до спiвмешкання.

За цим фактом слідчим відділом Центрально-міського райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч.2 ст.146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Відповідно до санкції вказаної статті зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Зараз ви читаєте новину «Житель Кривого Рогу утримував дитину в льосі, домагаючись любові його матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути