Ексклюзиви
неділя, 11 серпня 2013 16:18

Жінка загинула на меткомбінаті Ахметова і Новинського

Жінка загинула на меткомбінаті Ахметова і Новинського
Фото: salon.donetsk.ua

Вчора, 10 серпня, через порив кисневого трубопроводу на МК "Азовсталь" загинула жінка 1957 року народження. Про це йдеться у повідомленні прокуратури Маріуполя.

"Встановлено, що 10 серпня 2013 року приблизно о 05:15 у одному з цехів МК "Азовсталь" під час роботи трапився порив кисневого трубопроводу, внаслідок чого жінка 1957 р.н. отримала смертельні травми", - повідомив прокурор Орджонікідзевського району міста Маріуполя Микола Хаустов.

В результаті аварії виробничий процес не призупинявся, а загроза життю та здоров'ю населення, а також навколишньому середовищу відсутня.

"Розпочато досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснює прокуратура Орджонікідзевського району міста Маріуполя", - сказано у повідомленні.

Як відомо, діяльність МК "Азовсталь" контролює вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній "Метінвест". Основними акціонерами "Метінвесту" є група українського олігарха Ріната Ахметова СКМ (71,25%) і "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського (23,75%).

Нагадаємо, 6 серпня 2013 року 6 людей загинуло і близько 20 було госпіталізовано через викид аміаку на заводі "Стирол" (Горлівка) олігарха Дмитра Фірташа.

Зараз ви читаєте новину «Жінка загинула на меткомбінаті Ахметова і Новинського ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути