Ексклюзиви
пʼятниця, 06 березня 2020 22:20

Жінка, якій розбили носа в столичній маршрутці, виявилася поліцейською

Жінка, якій розбили носа в столичній маршрутці, виявилася поліцейською
Жінка, які розбили носа під час інциденту у маршрутці в Києві, виявилася працівницею поліції Київської області. Фото: t.me/joinchat

Жінка, якій розбили носа під час інциденту у маршрутному автобусі біля станції метро Лісова у Києві, виявилася працівницею поліції Київської області.

Зловмисник напав, бо поліцейська йому відмовила у його "залицянні", повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Подія сталася у маршрутці сполученням Київ-Бровари, на території столиці. Працівниця поліції поверталась із ГУНП області, де приймала участь в урочистостях, присвячених Міжнародному жіночому дню. Поруч неї сів невідомий чоловік і поводив себе грубо та нав'язливо. Дівчина попередила нахабного "залицяльника", що вона працює в поліції і попрохала, щоб той не чіплявся. Після того, як вона пересіла на інше місце, нападник щосили вдарив кулаком їй в обличчя, вирвав з рук сумку і на зупинці намагався втекти", - сказано в повідомленні.

Небайдужі пасажири його затримали, а жінці, в якої була носова кровотеча, надали допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніхто не заступився": у маршрутці побили жінку

Нападником виявився "добре відомий" для керівництва поліції Київщини житель Броварів. Він неодноразово звертався в поліцію з проханням прийняти міри до його колишньої дружини. Вона, нібито, систематично разом з сином його лупцюють битою, вимагав притягнути їх до кримінальної відповідальності.

Однак, під час проведення досудового розслідування такі заяви не знайшли підтвердження. Як з'ясувалось, чоловік обмовляв спеціально свою екс-дружину та сина, вимагав проведення судово-медичної експертизи. А сам неодноразово піднімав на них руку. В подальшому дане кримінальне провадження поліція направила з обвинувальним актом до суду. Зараз тривають судові засідання.

За розбійний напад на працівника поліції відкрито кримінальне провадження.

У приміському маршрутному таксі № 706 Київ-Бровари пасажирка попросила чоловіка не грубіянити, у відповідь він напав на неї.

Зараз ви читаєте новину «Жінка, якій розбили носа в столичній маршрутці, виявилася поліцейською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути