четвер, 02 березня 2017 12:36

Жінка стрибнула з 4 поверху палаючої квартири

Жінка стрибнула з 4 поверху палаючої квартири
zhitomir.info

1 березня у селищі Грозино Коростенського району Житомирщини жінка, рятуючись від вогню, вистрибнула з 4-го поверху. Від отриманих травм потерпіла померла.

Про це повідомляє Житомир.info.

"У однокімнатній квартирі 4-поверхового будинку сталася пожежа. Аби врятуватися, 55-річна мешканка вистрибнула з вікна. Потерпілу забрали до лікарні. Від численних травм жінка померла. Тим часом, у Житомирі загорілася 2-кімнатна квартира по вулиці Крошенській. Вогнеборці врятували 44-річного власника і його 34-річного товариша. З отруєнням та опіками їх доставили до центральної міської лікарні №1", - розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення облдержадміністрації Микола Мінчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в "Лото-маркеті": вогонь перекинувся на квартиру

В обох випадках фахівці встановлюють причини займання. Загалом, впродовж минулої доби на території Житомирщини сталося 8 пожеж.

У Рівному в 9-поверховому студентському гуртожитку сталася пожежа. Врятували 18 людей. Ще 49 евакуювали. Жертв та постраждалих немає. Вогонь повністю знищив кімнату. Сильне задимлення було по всій багатоповерхівці. Роботу рятувальників ускладнювала нульова видимість та токсичність газів. Причину пожежі встановлюють.

Зараз ви читаєте новину «Жінка стрибнула з 4 поверху палаючої квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути