середа, 01 березня 2017 17:58

Пожежа у студентському гуртожитку: евакуювали 67 осіб
3

Фото: ГУ ДСНС України у Рівненській області

Сьогодні, 1 березня, у Рівному в 9-поверховому студентському гуртожитку сталася пожежа. Врятували 18 людей. Ще 49 евакуювали.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС області.

"Горів 2-ий поверх гуртожитку по вулиці Студентській. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Щоб потрапити до приміщення вогнеборці вибили вхідні двері. Людей всередині не було. Гасили вогонь за допомогою водяного ствола. Роботу ускладнювала нульова видимість, токсичність газів. А також складне планування коридорів та сходів гуртожитку. У диму опинилися десятки мешканців верхніх поверхів. З палаючої багатоповерхівки усіх евакуювали. Жертв та постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа у столичному гуртожитку: евакуювали 77 осіб

До ліквідації пожежі залучили 5 одиниць техніки ДСНС та 21 рятувальника. В кімнаті розміром 3х4 м вогонь знищив 2 ліжка, 2 тумби, шафу та холодильник, закопчено стіни. Причину пожежі встановлюють.

У Миколаєві сталася пожежа в гуртожитку, розташованому за адресою Георгія Гонгадзе, 26/2. Займання сталося на другому поверсі будівлі. Людей довелося евакуювати через вікна. Є потерпілі. Їх госпіталізували. На місці працювали кілька автомобілів "швидкої" і пожежні. Попередня причина займання – необережність дітей при грі з сірниками. Троє малюків отруїлися чадним газом.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа у студентському гуртожитку: евакуювали 67 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути