понеділок, 26 жовтня 2020 02:26

Жінка намагалася проголосувати за всю родину. Поліція відкрила справу

Жінка намагалася проголосувати за всю родину. Поліція відкрила справу
За даними фактами правоохоронці угледіли порушення як з боку члена комісії, який видав виборчі бюлетені, так і з боку жінки, яка отримала їх. Фото: LB.ua

В селищі Печеніжин Коломийського району Івано-Франківської області жінка намагалася проголосувати за всю родину. Правоохоронці відкрили дві кримінальні справи.

В поліцію надійшло повідомлення про те, що на виборчій дільниці жінка отримала крім своїх бюлетенів, ще й бюлетені родичів, поставила відповідні відмітки і намагалася кинути їх в урну для голосування. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Запоріжжі дві виборчі дільниці залишились без світла

За даними фактами правоохоронці угледіли порушення як з боку члена комісії, який видав виборчі бюлетені, так і з боку жінки, яка отримала їх.

За фактами порушення процедури отримання бюлетеня, а також отримання виборчого бюлетеня особою, яка не має на це права відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато досудові розслідування по 1 ч. ст. 158-1 і ч. 3 ст. 158-1 Кримінального кодексу України.

У неділю, 25 жовтня, у Броварах спостерігачі зафіксували пронумеровані бюлетені й контрольні талони. Про цей факт поставлено до відома членів виборчої комісії.

Зараз ви читаєте новину «Жінка намагалася проголосувати за всю родину. Поліція відкрила справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути