неділя, 25 жовтня 2020 19:52

На Запоріжжі дві виборчі дільниці залишились без світла

На Запоріжжі дві виборчі дільниці залишились без світла
Наразі електропостачання на об'єктах відновлено. Telegram

У Запорізькій області в смт Веселе внаслідок падіння електроопори були знеструмлені дві виборчі дільниці та територіальна виборча комісія.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі.

"Підрозділами ДСНС на одній із дільниць було підключено електрогенератор, на іншій -твстановлено освітлювальну вежу. Додатково направлено 4 електрогенератори для забезпечення роботи Територіальної виборчої комісії та дільниць. Наразі електропостачання на об'єктах відновлено", - йдеться у повідомленні.

За даними рятувальників, у Дніпропетровській області у Покровську на одній із виборчих дільниць також зникло електропостачання. Рятувальники негайно встановили електрогенератор для безперервної роботи виборчої дільниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування від Зеленського проводиться біля 55% виборчих дільниць

Наразі рятувальники продовжують чергування у місцях волевиявлення громадян, а також відновлюють електропостачання на окремих виборчих дільницях.

"Для забезпечення електроживленням виборчих дільниць в готовності перебуває понад 500 пересувних електростанцій", - сказано в повідомленні.

У Донецькій області в місті Новоградівка біля будівлі міської територіальної виборчої комісії відбувається мітинг виборців. Вони просять не враховувати результатів голосування за кандидатів до міської ради.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі дві виборчі дільниці залишились без світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути