пʼятниця, 03 липня 2020 17:45

Зґвалтування в Кагарлику: відоме ім'я ще одного підозрюваного

Зґвалтування в Кагарлику: відоме ім'я ще одного підозрюваного
Оперуповноважений 27-річний Євген Трохименко із поліції Кагарлика та його адвокат Віктор Чевгуз на засіданні Голосіївського райсуду Києва. Поліцейського підозрюють у катуванні та відправили під цілодобовий домашній арешт. Фото: graty.me

Ще один підозрюваний у катуванні в поліцейському відділку Кагарлика на Київщині – оперуповноважений 27-річний Євген Трохименко.

На час слідства він перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом. Таке рішення виніс сьогодні, 3 липня, Голосіївський райсуд Києва.

За версією слідства, він причетний до катувань 26-річної Нелі Погребіцької зі Ставів, яку потім ще й зґвалтували. Начебто Трохименко за наказом свого начальника Миколи Кузіва заламував жінці руки, щоб той одягнув кайданки. А потім тримав, коли їй одягли протигаз і перекривали кисень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування в Кагарлику: затримані не проходили відбір для служби в поліції

Засідання проходило в закритому режимі - про це просили прокурори Валерій Смирнов і Юрій Горчак. Пояснили, що будуть розглядати обставини злочину, пов'язаного з сексуальним насильством. І розголошення цієї інформації може нанести додаткову психологічну травму потерпілій і привести до погіршення її психологічного стану.

Сам підозрюваний відмовився коментувати рішення суду і пред'явлені звинувачення.

Події із катуванням та зґвалтуванням відбувалися в поліції Кагарлика уночі 24 травня. Вже наступного дня були затримані перші підозрювані - 29-річний Сергй Сулима та Микола Кузів, 35 років. Окрім Нелі, копи знущалися тієї ночі ще над одним чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування в Кагарлику: відоме ім'я ще одного підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути