понеділок, 22 червня 2020 12:41

Зґвалтування в Кагарлику: інтереси потерпілої представляє екснардепка

Зґвалтування в Кагарлику: інтереси потерпілої представляє екснардепка
Новим адвокатом постраждалої від дій поліцейських у Кагарлику на Київщині стала колишня народна депутатка Олена Сотник. Фото: samopomich.ua

Новим адвокатом постраждалої від дій поліцейських у Кагарлику на Київщині стала колишня народна депутатка від партії "Самопоміч" Олена Сотник.

Зараз вона перебуває в Апеляційному суді, де розглядать клопотання підозрюваних про зміну запобіжного заходу, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування в Кагарлику: розповіли про ще один злочин підозрюваного поліцейського

38-річна Олена Сотник була нардепкою VIII скликання (2014-2019 рр.). Під час своєї депутатської каденції була секретарем Комітету, головою підкомітету з питань адаптації українського законодавства до законодавства Європейського Союзу, забезпечення його відповідності зобов'язанням України у рамках Ради Європи та оцінки відповідності законопроектів міжнародно-правовим зобов'язанням України у сфері європейської інтеграції Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції, а також членом Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів.

На момент обрання до Верховної Ради працювала виконавчою директоркою адвокатського об'єднання "Адвокатська група "Солодко і партнери".

Раніше адвокат, який захищав інтереси постраждалої від дій правоохоронців дівчини у Кагарлику Київської області, Євген Мельниченко повідомив, що більше не є захисником потерпілої.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування в Кагарлику: інтереси потерпілої представляє екснардепка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути