понеділок, 22 червня 2020 09:26

Зґвалтування в Кагарлику: адвокат потерпілої зробив неочікувану заяву

Зґвалтування в Кагарлику: адвокат потерпілої зробив неочікувану  заяву
Харківський адвокат Євген Мельниченко заявляв, що безкоштовно захищає жертву поліцейського зґвалтування в Кагарлику на Київщині. Тепер каже, що його усунули від справи. Фото: facebook.com/evgeniy.melnychenko

Адвокат, який захищав інтереси постраждалої від дій правоохоронців у Кагарлику Київської області Євген Мельниченко повідомив, що більше не є захисником потерпілої.

"У справі по Кагарлику новий поворот. Група колишніх народних депутатів, які невдоволені роботою ДБР, які проводять мітинги проти керівництва МВС, вирішили за моєю спиною виключити мене із числа адвокатів потерпілої. Спочатку мене хотіли вмовити працювати із ними. Колишні та чинні народні депутати, їх наближені. Потерпіла перестала виходити на зв'язок, а потім мене поставили перед фактом. Все зафіксовано, але скоро ви дізнаєтеся про все самі", - написав Мельниченко у Facebook 21 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування в Кагарлику: у справі відкрилися нові обставини

Він не назвав, до якої політичної партії належить ті депутати, однак стверджує, що "ця політична сила буде активно використовувати історію з бідною дівчиною для власного піару та своїх цілей".

"Комусь не потрібна участь у справі простого адвоката з народу. Потрібно заробити на цій справі політичні дивіденди. Чому ж у простих справах, де є потерпілі, ніхто із київських депутатів та верхівки юридичної еліти не їде в село за Кагарлик, 100 км від Києва, безкоштовно вести справу? Що ж потягнуло їх? Кажуть, що виключно співчуття. Побачимо...Справа політизується, що не може бути корисним для самої справи чисто юридично", - додав адвокат.

Євген Мельниченко зазначив, що 22 червня буде апеляція підозрюваних по Кагарлику щодо запобіжного заходу.

У Кагарлику Київської області після розголосу випадку з тортурами і зґвалтуванням у поліцейському відділенні на поліцейських поскаржилися ще 3 жертви. До правоохоронних органів звернулися ще 3 жителів Кагарлика, яких допитували підозрювані Сергій Сулима і Микола Кузів. Про це заявив в. о. директора Держбюро розслідувань Олександр Соколов.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування в Кагарлику: адвокат потерпілої зробив неочікувану заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути