Ексклюзиви
четвер, 25 червня 2020 13:30

Зґвалтування в Кагарлику: адвокати анонсували нові викриття

Зґвалтування в Кагарлику: адвокати анонсували нові викриття
26-річну Нелю Погребіцьку зі Ставів викликали в поліцію в Кагарлик для допиту як свідка у справі про крадіжку. Там побили та зґвалтували, за її словами. Фото: facebook.com/Неля Погребіцька

Адвокати жертви поліцейського зґвалтування в Кагарлику заявляють, що на момент скоєння злочину у відділку були інші працівники.

Тож клопотатимуть про додаткові допити в справі. Про це повідомили захисниця Олена Сотник під час прессконференції 25 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Результати експертиз затягують: адвокатка про кагарлицьку справу

"Найближчим часом будуть результати службової перевірки. Ми будемо подавати клопотання про додаткові допити, тому що ми бачимо з матеріалів справи та показань потерпілих, що низка осіб ще не допитані. Ми не правоохоронці, ми не слідчі, але ми зробимо все, аби нові факти, якщо їх ще немає у справі, з'явилися й були доведені", - сказала адвокатка.

Вона додала, що події відбувались у відділку і там було не двоє людей на той момент. Наголосила, що поки що неправильно говорити про те, що можна інкримінувати цим людям, та давати оцінки їхнім діям, адже це може зашкодити справі.

25 травня затримали двох працівників Кагарлицького відділу поліції на Київщині. Оперуповноваженого 29-річного Сергія Сулиму та начальника сектора кримінальної поліції 35-річного Миколу Кузіва підозрюють у катуванні та зґвалтуванні 26-річної Нелі Погребіцької із села Стави вночі напередодні. Її викликали до поліції як свідка у справі про крадіжку з магазину.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування в Кагарлику: адвокати анонсували нові викриття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути