пʼятниця, 01 березня 2013 11:54

Зграя вовків у Росії розірвала хлопчика

Зграя вовків у Росії розірвала хлопчика
Фото: masterok.livejournal.com

У селищі Єссей на півночі Красноярського краю вовки напали на десятирічного хлопчика і загризли його до смерті, повідомила офіційний представник Головного слідчого управління Слідчого комітету краю Ольга Шаманська. Водночас не виключається, що дитину вбила зграя собак.

На сайті відомства йдеться, що тіло дитини з ознаками насильницької смерті виявлено напередодні ввечері на перешийку озера Єссей, розташованого в селищі з однойменною назвою. Одяг дитини розірваний, а на тілі були численні рвані рани, схожі на укуси тварин. Поряд з тілом знайшли "вовчі або собачі сліди".

За попередніми даними, в четвер увечері хлопчик пішов проводжати свого брата до його будинку. Мати, стривожена тривалою відсутністю сина, вирушила на його пошуки і виявила підлітка мертвим.

За даним фактом слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Красноярському краю проводиться дослідча перевірка.

НГС цитує слова представника ГУ МВС Росії по Красноярському краю Володимира Юрченка. Він заявив журналістам, що наразі впевненості в тому, що хлопчика загризли вовки, немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чупакабра відкусила жінці два пальці та здерла скальп

"Зараз встановлюється, ким були завдані травми - вовками чи собаками", - сказав він.

Раніше в Забайкаллі у зв'язку з різким збільшенням числа вовків запровадили режим надзвичайної ситуації, проте випадків нападу вовків на людей у регіонах краю останнім часом не було.

Раніше повідомлялося, що на Київщині поблизу Славутича вовк напав на чотирьох енергетиків.

Зараз ви читаєте новину «Зграя вовків у Росії розірвала хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути