субота, 06 жовтня 2012 11:15

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Дружина караванського вбивці ховається від преси, а однокласниця його не впізнала - ЗМІ

Дружина караванського вбивці ховається від преси, а однокласниця  його не впізнала - ЗМІ
38-річний Ярослав Мазурок, якого розшукує міліція. Фото: glavcom.ua

Учора Міністерство внутрішніх справ заявило про встановлення особи підозрюваного, який влаштував криваву бійню в торгово-розважальному центрі "Караван". У міліції заявили, що це 38-річний Ярослав Мазурок, родом із села Кам'янка-Бузька, на Львівщині.

Але в селищі виявилося відразу два Ярослава Мазурка, пише "ТСН". Про це повідомила однокласниця підозрюваного, яка в 1991 році закінчила там школу. Дівчина вже 6 років не була в Україні, живе за кордоном і, порівнявши фотографії, - не впізнала в караванського злочинця свого однокласника.

Ось що по скайпу розповіла Лариса Кулєшко: "Славік, який вчився зі мною, займався боксом, був гарним спортсменом. При школі була секція, а далі він вчився у Львові по спорту".

Жінка стверджує, що особа і колір волосся не його. Іншого Ярослава Мазурка вона також вважає не тим, кого шукають. Каже, що так змінитися людина не може, занадто кардинальні зміни.

Крім цього, дружина Ярослава Мазурка ховається в квартирі своєї матері від представників ЗМІ. Біля квартири на "Нивках" у Києві, яка за неофіційною інформацією належить тещі Ярослава Мазурка, чергує преса. У самій квартирі знаходиться жінка, яка називає себе дружиною Ярослава і відмовляється від коментарів.

Зараз ви читаєте новину «Дружина караванського вбивці ховається від преси, а однокласниця його не впізнала - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути